Installatiehandleiding. StabiCAD – PDF Free Download

Looking for:

OFFICE PROFESSIONAL PLUS RETAIL MULTI LANGUAGE LICENSE + DOWNLOAD – SoftwareLicense4u

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tijdens de activering wordt gecontroleerd of je exemplaar van Windows origineel is en niet wordt gebruikt op meer apparaten dan op grond van de Licentievoorwaarden voor Microsoft-software is toegestaan.

Bij het installeren van Windows 10 koppelt de digitale licentie zichzelf aan de hardware van uw apparaat. Als u belangrijke wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt, zoals het vervangen van uw moederbord, vindt u in Windows geen licentie meer die overeenkomt met uw apparaat en moet u Windows opnieuw activeren om deze weer actief en werkend te krijgen.

Als u Windows wilt activeren, moet u of een digitale licentie of een productcode hebben. Om te achterhalen welke u nodig hebt, raadpleegt u ‘Welke activeringsmethode gebruik ik, een digitale licentie of een productcode?

Gebruik vervolgens de volgende gegevens om een hardwarewijziging voor te bereiden en Windows 10 opnieuw te activeren. Activeringsinstellingen openen. Als u niet geactiveerd bent, voltooit u het activeringsproces met de stappen die worden weergeven op de activeringspagina. Als er een fout optreedt bij het activeren, raadpleegt u Hulp krijgen bij activeringsfouten voor Windows.

In Windows 10 versie of hoger kunt u uw Microsoft-account koppelen aan de digitale licentie voor Windows 10 op uw apparaat. Door uw Microsoft-account te koppelen aan uw digitale licentie kunt u Windows opnieuw activeren met de Probleemoplosser voor activeringen na elke belangrijke hardwarewijziging. Achterhaal eerst of uw Microsoft-account Wat is een Microsoft-account?

In het activeringsstatusbericht wordt uitgelegd of uw account is gekoppeld. Als uw Microsoft-account niet is gekoppeld aan uw digitale licentie, volgt u de stappen onder Account toevoegen :. Meld u aan als een beheerder om uw Microsoft-account toe te voegen. Onder uw naam ziet u Beheerder. Als u geen beheerder bent, raadpleegt u Een lokaal gebruikers- of beheerdersaccount aanmaken.

Bevestig dat het beheerdersaccount ook uw Microsoft-account is door te controleren of er een e-mailadres wordt weergegeven boven Beheerder. Als een e-mailadres wordt weergegeven, is dit een Microsoft-account. Als dat niet het geval is, bent u aangemeld met een lokaal account. Als u nog geen Microsoft-account hebt, raadpleegt u Een nieuw Microsoft-account maken. Zodra u bevestigt dat u een beheerder bent en uw Microsoft-account gebruikt, gaat u terug naar de pagina Activering en selecteert u Een account toevoegen.

Daar voert u uw Microsoft-account en wachtwoord in en selecteert u vervolgens Aanmelden. Nadat u uw Microsoft-account hebt toegevoegd, verandert de melding op de pagina Activering naar: Windows is geactiveerd met een digitale licentie die aan uw Microsoft-account is gekoppeld.

Zorg ervoor dat de editie, Windows 10 Home of Windows 10 Pro, voor en na de hardwarewijziging hetzelfde is. Uw digitale licentie en productcode worden alleen opnieuw geactiveerd als de editie hetzelfde blijft. U kunt uw editie op dezelfde pagina Activering bekijken waar u de activeringsstatus hebt gecontroleerd. Uw editie van Windows bekijken. Als u een productcode hebt gebruikt om Windows 10 te downloaden, hebt u die code weer nodig na de hardwarewijziging.

Als u hulp nodig hebt om uw productcode te vinden, raadpleegt u Uw productcode voor Windows zoeken. Zie Windows 10 activeren voor meer informatie over productcodes en digitale licenties. Als u klaar bent om opnieuw te activeren, controleert u of uw apparaat is verbonden met internet en volgt u de stappen voor een digitale licentie of productcode.

U moet eerst uw Microsoft-account toevoegen en uw account koppelen aan de digitale licentie op uw apparaat. Nadat u uw Microsoft-account heeft gekoppeld, voert u de Probleemoplosser voor activering uit om Windows 10 opnieuw te activeren.

Deze probleemoplosser is alleen beschikbaar als uw exemplaar van Windows 10 versie of later niet is geactiveerd. Meld u aan als beheerder. Zie voor meer informatie Een lokaal gebruikers- of beheerdersaccount maken in Windows In de probleemoplosser wordt een bericht weergegeven met de mededeling dat Windows niet kan worden geactiveerd op uw apparaat. Selecteer Ik heb onlangs hardware op dit apparaat gewijzigd en selecteer Volgende.

Geef uw verbonden Microsoft-account en wachtwoord op en selecteer vervolgens Aanmelden. De probleemoplosser werkt alleen met het verbonden Microsoft-account. Selecteer in de lijst met apparaten die zijn gekoppeld aan uw Microsoft-account, het selectievakje naast Dit is het apparaat dat ik nu gebruik.

Als het apparaat niet wordt vermeld in de lijst met resultaten, controleert of u zich hebt aangemeld met hetzelfde Microsoft-account dat u aan de digitale licentie voor Windows 10 op uw apparaat hebt gekoppeld.

Als er fouten blijven optreden bij het activeren, raadpleegt u Hulp bij activeringsfouten voor Windows en zoekt u de fout die u krijgt. Als u uw Microsoft-account niet aan de digitale licentie had gekoppeld voordat de hardware werd gewijzigd en u een productcode hebt gebruikt om naar Windows 10 te upgraden, gaat u verder naar de volgende sectie. Productcode wijzigen in Instellingen. Als u geen productcode of digitale licentie hebt, kunt u een digitale Windows licentie kopen nadat de installatie is voltooid.

Volg deze stappen om een aankoop te doen:. Selecteer vervolgens Ga naar de Microsoft Store om naar de Microsoft Store-app te gaan, waar u een digitale licentie voor Windows 10 kunt aanschaffen. Ga naar de Microsoft Store. Als u aanvullende hulp nodig hebt bij het opnieuw activeren van Windows op uw apparaat, neemt u contact op met de klantondersteuning.

Windows 10 opnieuw activeren na een hardwarewijziging Windows 10 Meer Uw digitale licentie voor Windows 10 koppelen aan uw Microsoft-account. Activeringsinstellingen openen Activeringsstatus Beschrijving Windows is geactiveerd met een digitale licentie Dit betekent dat uw Microsoft-account niet is gekoppeld aan uw digitale licentie. Volg de instructies onder Account toevoegen. Windows is geactiveerd met een digitale licentie die is gekoppeld aan uw Microsoft-account Dit betekent dat uw Microsoft-account al is gekoppeld aan uw digitale licentie.

Er is geen verdere actie vereist. U kunt de Probleemoplosser voor activeringen gebruiken. Als uw Microsoft-account niet is gekoppeld aan uw digitale licentie, volgt u de stappen onder Account toevoegen : Meld u aan als een beheerder om uw Microsoft-account toe te voegen.

Als u een digitale licentie hebt, voert u de Probleemoplosser voor activeringen uit. De Probleemoplosser voor activering gebruiken: Meld u aan als beheerder. Activeringsinstellingen openen Selecteer Ik heb onlangs hardware op dit apparaat gewijzigd en selecteer Volgende. Selecteer Activeren.

Meer hulp nodig? Deelnemen aan het gesprek. Ondersteuning krijgen. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Was deze informatie nuttig? Ja Nee. Heel goed! Hebt u nog meer feedback? Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Hoe kunnen we het nog beter doen? Verzenden Nee, bedankt. Bedankt voor uw feedback. Dit betekent dat uw Microsoft-account niet is gekoppeld aan uw digitale licentie.

Windows is geactiveerd met een digitale licentie die is gekoppeld aan uw Microsoft-account. Dit betekent dat uw Microsoft-account al is gekoppeld aan uw digitale licentie.

 
 

 

Windows 10 licentie koppelen aan microsoft account free download.Hoe u uw Windows 10-licentie koppelt aan Microsoft-account

 
Mike — September 5, Overige vragen Onderhoud en schoonmaken van de Dino-Lite Als u uw Dino-Lite wilt schoonmaken, probeert u eerst voorzichtig om stof en andere lichte vervuiling te verwijderen met perslucht. Ga naar de pagina Grondbeginselen van beveiliging en meld u microskft bij uw Microsoft-account.

 
 

Windows 10 licentie koppelen aan microsoft account free download

 
 
Mar 05,  · De beste manier om je Windows licentie ‘veilig te stellen’ is door deze te koppelen aan je Microsoft-account. Als je je Windows licentie koppelt aan je Microsoft-account, dan is de kans een stuk kleiner dat je problemen krijgt met de licentie bij een upgrade van je hardware. Hoe u uw Windows licentie kunt koppelen aan uw Microsoft-account Wanneer u Windows 10 op uw pc installeert, bent u datvroeg om een vergunning. Het besturingssysteem zelf kan worden gedownload van Microsoft via de Media Creation Tool, het moet echter worden geactiveerd. Na een gesprek met Microsoft over het probleem, vertelden ze me dat ik eenvoudig mijn productsleutel kon koppelen aan mijn Microsoft-account, waardoor het in feite een digitale licentie zou worden. In dit artikel laat ik u zien hoe u uw Windows-licentie kunt koppelen aan uw Microsoft-account voor back-up en bewaar doeleinden.